>

Kjøpsvilkår

Hva hvis du ønsker å returnere en eller flere varer?

Vi har dessverre ikke anledning til å betale for returporto, men du vil motta et gavekort/rabattkode fra oss på returportoens beløp så snart vi mottar pakken. Dette beløpet kan brukes i vår nettbutikk.
 
I.   Fyll ut angrerettskjemaet med din info
 
II.  Pakk varen(e) inn i emballasje sammen med angrerettskjemaet og med beskjed om du ønsker å bytte i annen vare eller pengene tilbake. (Notèr gjerne ditt kontonummer så får vi behandlet returen raskere.)
 
III. Skriv følgende adresse på pakken: Kunsta, Smithestrømsveien 12, 3045 Drammen
 
IV.  Lever pakken på ditt nærmeste postkontor/Post i butikk
 

Angrerett

Du har i følge norsk lov rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter at du mottok varen. Er varen brukt og verdien forringet, vil tilbakebetalingen gjenspeile verditapet på varen.
Om du ønsker å benytte deg av angreretten, fyller du ut angrerettskjemaet som følger med i pakken. Returporto betaler du selv. Du vil motta en rabattkode tilsvarende returportoen som du fritt kan benytte neste gang du handler i vår butikk.
 
Som kunde har du 2 års reklamasjonsfrist som standard fra forbrukertilsynet.

 

 

 

 

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Kunsta, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.
 
Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.
Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.
 
Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.
 
Behandlingsansvarlig:
Kunsta.
Krøll Illustrasjon og design Lene Jacobsen
Smithestrømsveien 12
3045 Drammen
E-post: post@kunsta.no
Telefon: +47 45851472
Personvernombud:
E-post: post@kunsta.no
Telefon: +47 45851472
 
 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres når du er i kontakt med salg og support enten via e-post eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Smartwerb AS og data lagres i deres skytjenester.

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.
 
Vipps:
Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.
 
Bambora:
Om en betaler med Bambora i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Bambora for kreditt.
 
 
 

Kommunikasjon gjennom e-post

Som kunde vil du kunne motta e-post rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post relatert til ordrer du har lagt inn, informasjon rundt ditt kundeforhold o.l. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.
 
Vi vil også kunne benytte e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom kunne motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@kunsta.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.
 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Bruk av våre butikkløsninger

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

 

Bruk av Bambora Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Bambora Checkout settes det informasjonskapsler fra Bambora. 

 

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

 

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.