>
Velkommen til oss!

Ved kjøp av Personlig Kunst betaler du for at en kunstner utarbeider kunst basert på en eller flere barnetegninger. I kjøpsprosessen velger du ønskelig format (stående, liggende eller kvadratisk), kunstuttrykk (malerisk, grafisk, minmalistisk eller abstrakt) og farger. Du kan også velge å la kunstneren velge fargepalett for deg, dersom det passer deg best. 
 

Ferdig kunst mottas som en høyoppløst digital fil. Filen får du til odel og eie og kan trykkes i den størrelsen og det antallelt du selv ønsker.
Vi kan trykke din kunst på plakat og andre gaveprodukter. Dette kjøpes som tilleggsprodukter i nettbutikken vår. Du kan også velge å fikse trykk på egen hånd. 

 

Hvordan velge den riktige tegningen?
Det er en fordel for kunstnerne at du velger tegninger med tydelige linjer. Svake og utydelige linjer kan være utfordrene å bruke som utgangspunkt for kunsten.

Etter gjennomført kjøp av produktet Personlig Kunst i nettbutikken, sender du et bra foto eller scann av dine barnetegninger til post@kunsta.no med ditt ordrenummer i emnefeltet. 

Du kan ta et bilde med telefonen eller bruke scanner. Pass på at bildet blir tatt rett ovenfra så proporsjonene i tegningen blir riktige og husk godt lys. Har fotoet av tegningene for dårlig kvalitet gir vi deg bekjed om dette.